Musicalek éjszakája

musicalösszeállítás
2014

rendezte: Tőzsér István Martin

A Titkok kertje sikere után Tőzsér István Martin és a köré gyűlt, nagyrészt középiskolásokból álló csapat a zenés színház felé fordult. A létrejött Musicalek éjszakája a legnagyobb musicaleket mutatta be a közönségnek: többek között az Oroszlánkirály, az Annie, a Mary Poppins, a Vámpírok bálja, a Macskák, a Hair, a Rómeó és Júlia, a Jekyll és Hyde és a Rebecca dalai is elhangoztak a színpadon. A musicalekből létrejött blokkok célja az volt, hogy megidézzék az eredeti darabokat, annak egy szeletét a vidéki közönség számára is elérhetővé tegyék. A koncepció az eredeti hangulatok bemutatása volt.

A bemutatóra a kiskunmajsai Konecsni György Kulturális Központban került sor, több olyan nagyszínházi látványelemet felhasználva, melyeket korábban nem alkalmaztak a városban. A változatos szcenikai megoldásokkal, a mozgó és forgó díszletelemekkel, a speciális tüllre vetített 3D-s látványtechnikával sikerült felidézni a musicalek eredeti hangulatát. 

A Musicalek éjszakája 2014. április 4-én került bemutatásra, majd a bemutatót még három előadás követte. A musicalösszeállítás sikerének eredményeként a Musicalek éjszakája később trilógiává vált: a második darab 2016-ban, a harmadik 2018-ban került bemutatásra.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.