Emlékszel még?

operettösszeállítás
2015

rendezte: Tőzsér István Martin

A Musicalek éjszakája után lehetőség adódott, hogy operetténekesekkel együtt dolgozva készíthessünk egy, a legismertebb operettslágereket bemutató produkciót. A dalokat saját történetbe ágyazva, új megközelítésben vittük színpadra. A slágereket összekötő történet megalkotásában Fabacsovics Lili dramaturg működött közre.

A darab Rudolf és Krisztina meglehetősen viszontagságos szerelmét mutatja be. Kettejük viszonya a hollywoodi filmekből megismert romantikus lovestorynak indult, azonban Rudolf egy elgyengült pillanatában végzetes hibát követ el, melynek következtében apa lesz. Vállalva tettei következményét kihátrál az esküvőből, és eleget tesz apai kötelességének. Gyermeke anyjával, Anasztáziával a történtek ellenére furcsa barátság szövődik közöttük.

Hét év elteltével az egykori közös barát, Kálmán elutazása előtt egy utolsó bált szervez régi barátainak. A báli forgatagban Rudolfnak lehetősége adódik, hogy megpróbálja helyrehozni a múlt vétkét, ugyanis találkozik egykori szerelmével, Krisztinával, akit Kálmán titkokban hívott meg. Krisztina bohém barátnője, Stefánia is hivatalos az estélyre, kinek gyerekkori szerelme Kálmán, erről azonban a nőcsábász férfi sokáig nem vesz tudomást. Rudolf kísérője Anasztázia, aki megpróbálja kezébe venni az események alakulását...

A darab bemutatójára 2015. november 21-én került sor a kiskunmajsai Konecsni György Kulturális Központban, melyet további két előadás követett.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.