Elnyelt rezgések utóélete

bunkerdráma 2 órában elmesélve
2022

Két olyan nő sorsának ütközését követjük végig, akik már nem hitték, hogy valaha is találkoznak még egy másik emberi lénnyel. A világ pusztulása mindkettejükben mély sebet vágott, és ezeknek begyógyítása túl küzdelmesnek tűnik, miközben látszólag már nincs miért élni. De tényleg így volna?

Rendező: Andella Mirtilll

Milyen a jelen Magyarországában élni? Milyen lenne, ha bekövetkezne a világvége? Milyen lenne túlélni a világvégét, és szembesülni azzal a tátongó űrrel, amit maga után hagyott?

Ez a történet a jelen társadalmunk lelkiállapotának két vetületét járja körbe. Két olyan nő sorsának ütközését követjük végig, akik már nem hitték, hogy valaha is találkoznak még egy másik emberi lénnyel. A világ pusztulása mindkettejükben mély sebet vágott, és ezeknek begyógyítása túl küzdelmesnek tűnik, miközben látszólag már nincs miért élni. De tényleg így volna? Bekövetkezhet olyan esemény, aminek hatására egyszerűen feladjuk?

A TIM Stúdió bemutatja Andella Mirtill filmrendező saját alkotású színdarabját, amely a fiatal rendező első színházi rendezése.

„Számomra a világvége fogalma végtelenül szubjektív. Olyasmi, ami a mindennapjaink részévé vált, amit sokszor emlegetünk, amivel viccelődünk, és ami sokszor a mellkasunkban szorongássá alakul. Az elmúlt két évben rengeteg csapás ért minket, mind a Föld, mind sajátosan Magyarország lakosaiként, és sokszor nehéz egy szebb holnapban hinni. És bár könnyebb elmenekülni a saját világunkba, és magas falakat húzni magunk köré, ezzel csak mélyítjük sebeinket. Helyette talán itt az idő nyitni, akkor is, ha küzdelmes, és befogadni másokat, hogy aztán a jövőben összekapaszkodhassunk, és együtt építhessünk egy új világot.” (Andella Mirtill)

Alkotók:
Író, rendező: Andella Mirtill
Szereplők: Hesz Maya, Miklós Franciska
Hangmérnök: Gecsei Balázs
Kreatív producer: Tőzsér István Martin
Grafikus: Bársony Péter
Konzulensek: Komesz Borbála (díszlet, jelmez) Herczeg Dániel (dramaturg)
Külön köszönet: Sipos Krisztina, Mihucza Niki, Zoltán Áron, Konkol Máté, Mikáči Mirella, Muraközy Virág, Csorba Tamás, Mikáči Mirjam

Bemutató: 2022. október 7., 19:00

További időpontok:

-2022. október 8., 19:00
-2022. október 28.,19:00
-2022. október 29., 19:00

Jegyek vásárolhatóak a jegy.hu oldalán.

Helyszín: a Charbon Art Café alatti Bunker
Mivel a helyszín pincehelyiség, javasoljuk a meleg öltözetet.

Az előadásban látható etűd és a darab során hallható zenék egyaránt saját gyártásúak.

16 éven felülieknek ajánlott.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.