A Titkok kertje

zenés színjáték
2013

rendezte: Tőzsér István Martin

A TIM Production létrejötte a fiatal csapat első közös munkájához, A Titkok kertjéhez köthető. A színjáték Agnieszka Holland azonos című filmjének színpadi adaptációja. Mary Lennox kislánykorát a varázslatos Indiában töltötte a múlt század elején. Szülei elvesztése után nagybátyja, Lord Craven gyámsága alá kerül, és visszatér Angliába. A szomorú idős úr azonban nem sok időt szentel Maryre, hosszú utazásokra indul, hogy enyhítse elhunyt felesége hiányát. A kastély és az óriási kisbirtok először nyomasztóan hat a kislányra, aki lassan mégis feltalálja magát, és társakat lel helybéli felfedező útjaihoz az egyik kis szolga és a lord fia, Colin személyében. Colin évekig ágyhoz kötötten élt apja túlzott elővigyázatossága miatt, de Mary megjelenése szinte csodát művel vele. A kis csapat együtt talál rá egy eldugott kertre, amelyet eredeti pompájába akarnak visszaállítani. Közben más titkokra is bukkannak...

A Titkok kertje bemutatójára a Konecsni György Kulturális Központban került sor 2013. február 22-én, a bemutatót ugyanitt két további előadás követte, majd meghívást kapott Kiskunfélegyházára is.

Sajtó

2013.11.13. Fürkész: Újra munkában a TIM Production

2013.09.17. Promenád: A Titkok kertje Kiskunfélegyházán

2013.03.11. kiskunmajsa.hu: Nagy siker volt A Titkok kertje

2013.03.01. Fürkész: Feltárult A Titkok kertje Kiskunmajsán

2013.02.22 Délmagyar: A Titkok kertje Kiskunmajsán (Galéria)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.