Rólunk

Kik vagyunk?
A TIM Production filmek és színházi előadások készítésével foglalkozó fiatalokból álló csapat. Célunk, hogy egyre nagyobb produkciókban próbálhassuk ki magunkat, és ezzel szakmailag is fejlődjünk – tudjuk ugyanis, hogy kezdő csapatként nehéz érvényesülni, de azt is, hogy alázattal és kitartással közelebb kerülhetünk kitűzött céljainkhoz.

Hogyan dolgozunk?
Mindent elkövetünk, hogy profi és magas minőségű alkotás kerüljön ki kezeink közül, legyen szó reklámfilmekről, videóklipekről, imázsfilmekről vagy animációkról – nem utolsó szempontként: megfizethető áron. A fiatal kreativitás, az új világok felfedezése és megteremtése iránti vágy hajt bennünket, hogy minél több műfajban kipróbáljuk magunkat. 

Honnan jöttünk?
A csapat magja kiskunmajsai gimnázium médiaszakos osztályából indult. Mivel a semmiből kezdtünk el építkezni, mind szakmai, mind anyagi támogatásra szükségünk volt, melyben a Konecsni György Kulturális Központra, illetve bankokra és helyi vállalkozókra számíthattunk. Ma már tevékenységünk súlypontja Budapestre tevődött át, de több vidéki projektünk is folyik.

Mit csináltunk eddig?
A színházi produkciók sorát 2012-ben zenés színjátékunkkal, A Titkok kertjével nyitottuk, majd a sikeren felbuzdulva egyrészt újabb műfajokban – musical, operett – mélyültünk el, és Tőzsér István Martin vezetésével létrejött a TIM színistúdió is. 
A DOLLS című kísérleti filmünk az OK. Filmszemle díjazottja lett, illetve azóta két különdíjat is elhozott. 2016 nyarán leforgattuk az Admiratio című rövidfilmet is, ezen kívül pedig több művészi-kulturális és kereskedelmi szférához kapcsolódó kisfilmen, reklámfilmen dolgozunk.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.