TIM Juniors: Színjátszó napközis tábor

A Tehetséges Ifjúság Műhelye Egyesület idén tíz éve foglalkozik fiatalok mentorálásával, tehetséggondozással és közösségépítéssel a színjátszás világán keresztül, idén nyáron pedig napközis tábort szervezünk Budapest VIII. kerületében.

Várunk minden 8 és 15 év közötti, táncolni, színészkedni, énekelni, mozogni vágyó ifjú résztvevőt 2023. július 24. és 28., valamint 2023. július 31. és augusztus 4. között megrendezésre kerülő TIM Juniors napközis drámatáborunkba!

A színjátszó táborban az ifjú résztvevők 8-12, illetve 10-15 éveseknek szóló csoportokban, az Astoriához és a Károlyi kerthez közeli, a Puskin utca 2. szám alatt található közösségi terünkben – tréningekre, mozgásra kialakított szobáinkban, alkotóhelyiségeinkben, illetve nagy színháztermünkben – bontakoztathatják ki tehetségüket, és mutathatják meg fogékonyságukat a művészetek iránt. A foglalkozást a színházi nevelés és a gyerekpedagógia világában egyaránt otthonosan mozgó szakembereink vezetik, akiket további szakemberek támogatnak. A gyerekek a drámajátékokon, gyakorlatokon és számos különféle művészeti formán keresztül szerezhetnek örömteli, felejthetetlen élményeket, impulzusokat.

Egy turnus (5 nap ára): 65.000 forint

Kedvezményes árat tudunk biztosítani, amennyiben…

  • az ifjú résztvevő baráttal vagy testvérrel érkezik, mert együtt mindig könnyebb jobb szórakozni,
  • nyolcadik kerületi lakos, mert Stúdiónknak fontos a helyi közösségek támogatása,
  • közeli hozzátartozója a felnőtt stúdió rendes tagja,
  • mindkét hétre vendégül láthatjuk,
  • legkésőbb július 5-ig regisztrálnak – érdemes tehát minél hamarabb jelentkezni!

A kedvezményes ár: 55.000 forint

A csoport minimum 10 fő esetén indul el.

Az ár tartalmazza a meleg ebédet külső helyszínen, napi kétszeri kisebb étkezést, illetve a programok költségeit.

A regisztráció az alábbi felületen lehetséges.

Napirend

  • 7:30-9.00: szabad foglalkozás, a gyerekek érkezése
  • 9.00-12.00: délelőtti foglalkozás, közben tízóraival egybekötött szünet
  • 12.00-13.00: meleg ebéd
  • 13.00-16.00: délutáni foglalkozás, közben uzsonnával egybekötött szünet
  • 16.00-18:00: szabad foglalkozás, a szülők érkezése a gyerekekért

Miről szólnak a foglalkozásaink?

Programjaink között a különböző művészeti foglalkozásokon túl vezetett és szabad színpadi és egyéb művészeti gyakorlatok, játékok mellett bűvészshow-val is várjuk a gyerekeket.

A programok során a gyerekeknek lehetőségük lesz a színészet és színpadi gyakorlatok által nyitottabbá válni egymás és önmaguk felé, felfedezni és fejleszteni saját magukat, illetve a művészet számos útján keresztül különféle tehetségeiket, miközben ráadásul jól is érzik magukat.

A foglalkozások során kísérletezhetnek azzal is: hozzájuk milyen önkifejezési formák, művészetek állhatnak közel, de mozgásos játékaink során testtudatuk kialakításával, testük szabad használatával is sokat foglalkozhatnak.

Hogyan zárul a hét?

A közösen eltöltött hetet követően közös művészeti záróeseményre várjuk a szülőket, ahol a gyerekek megmutathatják, milyen kreatív alkotófolyamatokon mentek együtt keresztül, és milyen impulzusokat integráltak.

Regisztráció

A regisztráció az alábbi felületen lehetséges.

A regisztrációt követően 48 órán belül emailben keressük meg Önt!

A regisztráció azzal válik véglegessé, ha a részvételi díj 50%-t átutalta. Túljelentkezés esetén a részvételi díjak beérkezési sorrendje mérvadó.

További kérdéseikre szívesen válaszol Bencze Norbert művészeti menedzser a ben@timproduction.hu címen!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.