A bezárások alatt sok dolgot ki is zártunk életünkből: sokunk elbizonytalanodott, motivációnkat és életkedvünket vesztettük, problémáink tapinthatóvá váltak, felgyűltek.

Több alkalmas önismereti és motivációs tréningünkkel azoknak kívánunk segítséget nyújtani, akik szeretnének magukba tekinteni, újabb motivációt találni, egyúttal újraépíteni magukban az emberekkel való kapcsolódás, a közösségbe tartozás érzését.
A gyakorlatok során mindenki egyéni lépésekben, de a közösség támogatásával nyílhat ki, kibeszélheti érzéseit, megszabadulhat a felgyülemlett feszültségtől, és kigyakorolhatja, hogyan rázhatja le magáról a bezártságban vagy még előtte rárakodó terheket.

A tréningsorozat célja az önismeret mélyítése, a kapcsolatfelvétel, a pandémia utáni rehabilitáció. A belső, fizikai-pszichológiai fejlesztés színpadi, dramatikus eszközökkel, elsősorban a csehovi technikákat követve történik, de az eredményeképpen érezhető változás aktívan hozzájárul a személyiségfejlesztő, önismereti célok eléréséhez.

A tréningsorozat több részre bomlik, amelyek egymásra épülnek, az azokon való részvétel együttesen lehetséges.

  • vezetett beszélgetés I.: bemutatkozás, ismerkedés
  • bizalomépítő feladatok
  • mozgásszínházi gyakorlatok I.: elmélyülés
  • improvizációs gyakorlatok: egyéni, páros és csoportos munka
  • vezetett beszélgetés II.
  • mozgásszínházi gyakorlatok II.: kapcsolatfelvétel
  • közös etűd létrehozása
  • konklúziók levonása, tapasztalatok megbeszélése

A tréningsorozat összesen 12 órás.

Regisztrálni az alábbi linken lehetséges. A befizetés részleteiről a regisztráció után e-mailben nyújtunk tájékoztatást.

A tréningre kis csoportban kerül sor, hogy mindenkire megfelelő figyelem és idő jusson. A részvételt így azoknak is javasoljuk, akik több ember előtt nehezebben nyílnak meg.

Kérdés esetén keressetek minket a ben@timproduction.hu címen!

Eddig meghirdetett alkalmak:

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.