Indulj el...

zenés, ünnepi irodalmi est
2022

Zenés irodalmi műsor fiatal tehetségekkel az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából. Az előadás a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01550 - "2020-Rendezvényekkel a közös élményekért+” című pályázat keretén belül valósul meg

A TIM Stúdió alternatív színházi műhely közös utazásra invitálja önöket a magyar történelem és a magyar nemzeti kultúra útvesztőiben egy zenés irodalmi est keretén belül!
Államiságunk alapkőletételének emléknapját a magyar irodalom klasszikusainak és kortárs művészeinek alkotásaiból készített színes kollázs által ünnepeljük, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt 2022. augusztus 20-án 17 órakor a Konecsni György művelődési központ színháztermében.
Előadásunkban egyaránt szerepet kapnak mindenki által ismert, slágerszámba menő dallamok, melyre egyszerre dobban a szívünk, illetve a szélesebb közönség számára újdonságként ható szövegek a magyar kultúra, a nemzethez tartozás és a hazaszeretet témáiból merítve. 
Az előadást a TIM Stúdió korábbi kiskunmajsai alapítói budapesti tagokkal kiegészülve prezentálják.

Előadják:
Szekeres Kamilla Apollónia - ének
Gecsei Balázs - billentyű, ének
Mikáči Mirella - próza, mozgás
Kollár Péter - próza

Dramaturg: Muraközy Virág
Rendező: Tőzsér István Martin


A belépés ingyenes. Előzetes foglalás nem szükséges, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
Az előadás a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01550 - "2020-Rendezvényekkel a közös élményekért+” című pályázat keretén belül valósul meg.

További részletek elérhetőek FB eseményünkben.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.