Az egyszemélyes offline tréningek központjában az önfelfedezés, az önfejlesztés, a feszültségek feloldása és a kreativitás felszabadítása áll, így ajánlott azoknak, akik még csak keresik útjukat, és azoknak is, akiknek már konkrét elképzeléseik vannak, és azok elérésén dolgoznak.

A tréning anyaga maga az egyén, akinek elvárásai és céljai mentén, egyénre szabott gyakorlatokkal dolgozunk az önismeret mélyítésén, a gátaktól való megszabaduláson, a belső megújulás lehetőségeinek megtalálásán.


Az egyéni tréningfolyamat lezárt: összesen legalább 5 koncentrált, közösen alakított, 90-120 perces alkalomból áll.

Az első alkalom egy konzultáció, ahol megkeressük az elakadási pontokat, lokalizáljuk a problémákat és közös fejlődési célokat állítunk fel.

A következő alkalmakon a megbeszéltek alapján folytatódik a tréning, mely során az egyén fellazíthatja magát, energiáit önmaga felé fordíthatja, és megtanul reflektívebben tekinteni személyiségére. Sor kerül a koncentráció, a jelenlét, a fizikai kiállás fejlesztésére. A tréning a belső, fizikai-pszichológiai fejlesztésre koncentrál, ehhez pedig színpadi, dramatikus eszközöket, elsősorban a csehovi technikákat használjuk. A tréning eredményeképpen érezhető változás nem csak és kizárólagosan színpadi, színházi környezetben használható, hanem aktívan hozzájárul minden személyiségfejlesztő, önismereti cél eléréséhez.


A stúdió helyszíne az Attention (1085 Budapest, Gyulai Pál utca 5., a Blaha Lujza tértől 5 perc sétára).

Érdeklődni és jelentkezni a ben@timproduction.hu címen vagy a +36307550849-es telefonszámon lehet.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.